Услуги

„Шулц Строй 2018″ЕООД  разполага с необходимите разрешителни от РИОСВ, както и нужните техника и персонал и предлага на своите партньори извършване на следните услуги:
  • Услуги по демонтаж на метални конструкции, промишлени съоръжения и други. Включително чрез газо-кислородно рязане. Тази дейност се извършва от специално обучени служители. Те се квалифицирани и оборудвани за демонтаж както на стандартни метални конструкции и съоръжения, така и демонтаж на големи височини и трудно достъпни места.
  • Услуги по извозване на строителни и нестроителни отпадъци – фирмата разполага с 3 вида контейнери, в зависимост от кубатурата: 5,5м3, 7м3 и 10 м3
  • Услуги по товарене и транспортиране на всички видове скрап.  В това число излезли от употреба МПС, както в рамките на града, така и от други населени места. За тази цел компанията разполага с оборудван автопарк. Той се състои от: мултилифт камион, автовоз, мотокар.
  • Съдействие на контрагентите при подготвяне на необходимата документация, във връзка с извършваните дейности и сделки.

 

Услуги

„Шулц Строй 2018″ЕООД предлага експедитивно и комплексно обслужване на своите партньори. Предлага демонтаж на сложни и височинни метални конструкции и промишлени съоръжения.

Разгледайте видовете вторични суровини, които търгува „Шулц Строй 2018″ЕООД.